Rövid leszek, ígérem + gyertek el jövő vasárnap!

Megalakultunk, megbeszéltük, csináljuk. Újra két főszerkesztőnk van, és nem kell jelölni az alkotói szerepet. Mindenkinek kellemes hétvégét!
A tegnapi szerkesztői Skype-megbeszélésen megalakult a csapat, éljen! A régi-új tagokkal be is indult ma a munka, frissítettem és átállítottam mindent, ahogy kell.

Andrea és Géza - nektek jó pihenést! Róbert, üdv a csapatban!
A főszerkesztői posztot újra ketten töltik be, ezúttal Mária és Vera. Kívánok sok örömöt és kevés súrlódást, de mindenekelőtt konstruktív és pozitív lecsengésű vitákat.

A szerkesztőségi megbeszélésen sok más mellett szabad publikálási jogot adtunk a következő tagjainknak: Dénes Ildikó, Móritz István, Keszthelyi Sándor és Tüskés Anna. Egyrészt gratulálunk nekik, másrészt köszönjük kitartásukat, harmadrészt pedig további jó munkát, megkutatott műlapokat és jó fényeket kívánunk nekik!


Találkozzunk május 14-én, vasárnap délután

Ha van pár szabad órád, és el tudsz jönni a budapesti B-terv Caféba, akkor várunk a következő Szó/Bor találkozón, amivel egy régebben félsikeresen hagyománnyá válni próbáló dolgot élesztünk fel újra - hátha most mégis hagyománnyá válik. Jelige: "tízéves buli se volt". További részletek és jelentkezés itt: https://www.kozterkep.hu/events/view/1725359
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...