Röviden rólunk

Mi a Köztérkép? A közterek és közösségi terek művészi, valamint emlékőrző alkotásainak szubjektív bemutatására vállalkozó független és önkéntes munkára épülő webes közösség és adatbázis.

Munkánkat önszerveződően végezzük, nonprofit formában, saját működési elveink alapján. Nincsenek támogatóink és nem függünk hivatalos szervezetektől. Törekszünk az objektivitásra, de az véleményünk szerint csak a számtalan szubjektív nézőpont összességeként valósulhat meg.

Nem vagyunk intézményi adatbázis, komoly anyagi vagy szakmai háttérrel. Minden, amit itt találsz, a sokféle lelkesedés által hajtott tagjaink munkájának gyümölcse.

Közreműködnél?

Ha új alkotást töltenél fel, vagy fotódat adnád hozzá egy fent lévőhöz, vagy bármilyen észrevételed lenne: regisztrálj és jelezd az adott műlapon! Munkánk a közreműködésre épül.

Ajánlott olvasmányok

A Köztérkép 2019. április 22-én újjászületett, hogy még jobban szolgálhassa a köztéri művészetért rajongó színes közösséget. Adatbázisunkban jelenleg 32 947 műlap található, 317 440 fotón megörökítve. Mindez 757 aktív tagunk önkéntes és lelkes munkájaként született, fennállásunk 13 éve alatt. Köszönjük eddigi közreműködéseteket, kedves köztérképesek!