Kapcsolatfelvétel

Örömmel vesszük konstruktív ötleteidet, de a kérdéseket is szeretjük. A Köztérképen szinte mindenben segít: a közösség!

Ha egy tagot keresel, akkor javasoljuk, hogy regisztrálj, és írj neki belső üzenetet. Tagi adatokat nem adhatunk ki, és a közvetítés is esetleges.
Ha alkotással kapcsolatos információd van vagy hibás adatot jeleznél, kérünk, hogy regisztrálj és jelezd az adott műlapon. Beküldött képeket nem áll módunkban feltölteni, valamint ha adatokat tudsz, akkor te vagy a leghitelesebb forrás azok rögzítéséhez. Kérjük, vedd ki te is a részed!
Ha fotót szeretnél felhasználni, akkor tedd a kép mellett megadott felhasználási licensz szerint, megfelelően meghivatkozva a forrást (Köztérkép / Feltöltő neve). Egyedi engedély esetén keresd a feltöltőt, csak ő jogosult ebben nyilatkozni.

A közösséget kérdeznéd? Regisztrálj itt!
Ha a fentiek nem segítettek, és tényleg nem egy műlappal kapcsolatban küldesz új információt, akkor keresd az üzemgazdát itt. Ha a weboldal működésével kapcsolatos technikai hibát jeleznél, akkor is innen írj.

Email: hello@kozterkep.hu
Cím: Köztérkép Mozgalom • 2014 Csobánka, Vaddisznós utca 4.


Kérjük, minden mezőt tölts ki, hogy a lehető legpontosabb választ kaphasd. Az adataidat nem tároljuk, és az űrlap küldése és feldolgozása során az Adatkezelési szabályzatban megadottak szerint járunk el.

Az alábbi űrlap kitöltése után a megadott email címre válaszolunk megkeresésedre. Az üzenetet a weblap üzemgazdája olvassa.

Ha egy konkrét műlappal, vagy más aloldallal kapcsolatban írsz, másold ide a webcímet, hogy könnyebben segíthessünk!
Szöveget adj meg. Ezzel a mezővel ellenőrizzük, hogy nem vagy-e robot.