Nagyobb képeket szeretnétek

Lezajlott mindkét szavazás a képek ügyében, és egy részben konstruktív vita is kialakult aminek örülök. Az elvárt képméretnél 16:3-ra nyert a méretemelés, a képek minimumszámában viszont elég szoros volt a mezőny, de az emelés győzött.
Mindenekelőtt szeretném megköszönni nektek a szavazatokat és az előző bejegyzésemnél írt véleményeket is. Szuper, amikor a változtatásokat is együtt gondoljuk végig.


Szavazás eredményei
1. kérdés: Támogatod, hogy megemeljük a meglévő, fotózható alkotásoknál elvárt képméretet?

Eredmény: Igen: 16, Nem: 3
Nyert az igen, vagyis emeljük a minimum felbontást.

2. kérdés: Mit szólnál ahhoz, ha a meglévő, fotózható alkotások esetében megemelnénk az elvárt képminimumot 3-ról 5-re?

Eredmény:
- Mindenre legyen 5 a minimum: 7
- Legyen kivétel a dmb. emléktábla, de máshol 5: 7
- Nem támogatom az emelést: 4
A holtverseny miatt én arra szavazok, hogy a domborműves emléktábla kivételként kezelésével történő emelést tegyük meg győztesnek.


Mi történik most?

Néhány héten belül elvégzem a szükséges fejlesztéseket és újabb bejegyzésben jelentkezem, amikor már csak nagyobb képeket enged be a rendszer, illetve megemelkedik a képszám minimuma.

Amennyiben további kérdésetek vagy véleményetek van, jelezzétek itt kommentben, vagy írjatok belső levelet.


Mi történik később?

További gondolkodásban vagyok és lehet, hogy megkérdezlek benneteket arról is hamarosan, hogy emeljük-e a feltölthető képek számát 12-ről 15-re.

Szeretnék most már rendszeresebben körkérdezni, hogy egy picit összébb hozzuk a közösséget, amit az elmúlt évtized igencsak megtépázott, néha már teljesen elfelejtjük, mit is szeretünk ebben az egészben annyira.

Jó fényeket, sziasztok!
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...