Üdv a régi-új szerkesztőségnek!

Kimondhatjuk, hogy különösebb meglepetések nélkül zajlott le az idei szerkesztőség-választás. 7 jelölt indult, és mindet meg is választottuk :)
Elsőként szeretném megköszönni az eddigi szerkesztőség nagyszerű munkáját! Anita idén nem indult jelöltként, neki külön köszönöm az előző ciklus első felében végzett munkáját!

Hat jelenlegi szerkesztőnk újra rajtvonalhoz állt, majd Tünde is csatlakozott, így a bűvös 7-es számot is elértük jelöltekben, és nem meglepő módon mind a 7 jelölt szerkesztővé is vált.

Az eredményeket itt találod: https://www.kozterkep.hu/communities/election_statistic

Az új szerkesztőség tagjai tehát: Vera, Andrea, Mária, Tünde, János, Róbert és Géza.

Kívánom, hogy aktív és örömteli egy évet éljenek meg a lapon és kérem a tagságot, támogassa őket, fogadja el döntéseiket és gondoljon arra, hogy munkájuk mögött egy olyan önkéntes akarat áll, melynek célja, teljesebbé tenni a köztéri művészeti alkotások adatbázisát.
Röviden: egy hajóban evezünk! :)

Itt ragadnám meg az alkalmat továbbá, hogy megköszönjem Verának, Andreának, Máriának és Ádynak hogy a Köztérkép egyes al-adatbázisait ilyen lelkesen vitték az elmúlt egy évben is. Emellett Ády még a Facebook-oldalunkat is kezeli, ami külön jóság :)

Az új szerkesztőség a napokban meg is kezdi a munkáját, de még picit döcöghet egy-egy nem-beleférő lappal kapcsolatban, mert egy induló skype-egyeztetést még össze kell hoznunk, ahol szokás szerint megválasztjuk a főszerkesztőt, átbeszéljük az aktuális problémákat, kérdéseket és ötleteket.
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...