Te is lennél szerkesztő?

Úgy gondolod, te jobban csinálnád? Ötleteid és kedved is van? Légy te is a Köztérkép szerkesztője egy éven át! Kíváncsi vagy, kik a jelenlegi jelöltek?
Segítenéd az aktív tagjaink munkáját? Szívesen átnéznéd a régi lapokat és javítgatnád, amit lehet? Kutatnál, leveleznél, szervezkednél?

Légy te is a Köztérkép szerkesztője, ha úgy érzed, hogy feltöltési tevékenységed mellett további részt vállalnál az ország legnagyobb önkéntes művészeti adatbázisának működtetéséből!


Jelenlegi jelöltjeinket itt ismerheted meg: https://www.kozterkep.hu/community/editors_candidates - ugye nem lepődsz meg a listán? Hát igen, a munka tényleg nem egyszerű. Jelenlegi szerkesztőink tudják ezt, és úgy nézem, szinte mindannyian újra indulnak. Köszönöm nekik és biztatlak benneteket is, hogy ha úgy érzitek, részt vennétek a csapat munkájában, jelezzétek a saját beállítások / Közösségi beállítások oldalon.

A szavazás vasárnap reggel 8-kor indul és április 15., péntek 16:00-ig tart.

4 személyt a tagság választ, 3 személyt az üzemeltető jelölhet ki. Amint minden megszavazott és felkért jelölt elfogadta a megbízatást, kihirdetjük az eredményt.

Minden tagunkat kérjük, voksával jelezze, kiket tart érdemesre a szerkesztői pozícióra a következő egy évben.
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...