Üdvözlöm a régi-új szerkesztőséget!

 
Örömmel jelentem, összeállt a szerkesztőség. Tagjai: Aerdna, Göröntsér Vera, László Mária, Orbán Róbert, Pótó János, Röghegyiné Anita és Sántha Imre Géza.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a leadott szavazatait, a kinevezett tagoknak: nektek, kedves Köztérkép Szerkesztők pedig köszönöm az eddigi munkát amivel megszerezték ezek egy részét!

Kívánom nektek, hogy a most következő néha nehéz és embert próbáló egy évben bírjatok türelemmel, döntsetek bölcsen és körültekintően, támogassátok tagjainkat és ezáltal a Köztérkép továbbfejlődését.

Tudom, hogy sokszor lehetetlen küldetés a helyes arányok eltalálása a szerkesztésben, vagy épp a helyes elvek alkalmazása munkátokban, de bízom benne, hogy ahogy a szavazatok is visszaigazolták, jó úton jártatok ebben.


Nyitunk is

Az utóbbi hónapok egyeztetései alapján újfajta felelősséget kaptok rövid időn belül, hiszen a nem művészi emlékőrző alkotások "beengedésével" egy-két éven belül akár át is alakulhat a lap arculata. Vannak arcvonások, amiket szerintem meg kell őrizni, de biztos vagyok benne, hogy hozzá is kell alakulnunk ehhez az újfajta működéshez. Nem kell félnünk a nyitástól, hiszen ha a köztér elbírja, mi is el kell, hogy bírjuk -- így válhatunk teljes körű adatbázissá.

Kérem segítségét és támogatását a teljes tagságnak, kiemelten az aktív magnak. Ahogy eddig, ezután is kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére kommentek és a rendszeressé váló körkérdések formájában is.


Lesz főszerkesztőnk

Egy ideje nincs vezetője a csapatnak. A pozíció betöltetlenségének felelősségét akárhogy is, de magamra kell vállalnom. Ezúttal szeretném rendezni ezt a régi adósságomat: ha sikerül, akkor főszerkesztőt fogtok választani magatok közül, én pedig ezzel párhuzamosan néhány lépéssel hátrébb húzódom, hogy jobban koncentrálhassak a már így is több emberes fejlesztési, üzemeltetési és más háttérfeladatokra.


Mikor indul a munka?

Az új szerkesztőség első közös online megbeszélést követően kezdi meg a tényleges munkát, addig kérem a jelenlegi szerkesztőket, kezeljék a feladatokat.


A szavazás részletes eredményeit egy évig itt éritek el: https://www.kozterkep.hu/community/election_statistic
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...