Itt az Akkor és Most részleg!

 
Ahogy bizonyára ti is észrevettétek, elindult az "Akkor és Most" aloldal a szoborlapon! Egyelőre egy lista áll rendelkezésre, amit településnévvel és/vagy alkotás névvel szűkíthettek. A lista azokat a műlapokat emeli ki (pillanatnyilag 947 darabot), amelyek tartalmaznak legalább 1 darab archívnak jelölt felvételt.
Az archív jelölés kb. másfél évvel ezelőtt óta érhető el a fotófeltöltés során. Akkor használhattátok, ha olyan, nem mai felvételt töltöttetek fel, amely jól mutatja az alkotás korábbi állapotát, vagy épp egy képeslap, újságcikk, vagy más érdekes felvétel szkennelt változata.
Nem minden esetben nyomtatok gombot, ez biztos. Így a lista nem teljes. De bizonyára folyamatosan bővülni fog, mivel a jövőben több olyan funkciót fejlesztek, amellyel nem csak a feltöltő, de más tag is jelölhet egy felvételt archívnak. A közösségi munka mindenek előtt! :)
Amennyiben olyan műlapot láttok a listában, amely biztosan nem tartalmaz archív fotót, azt az adminjának, vagy nekem jelezzétek.
De a lényeg, hogy kívánok kellemes akkor-és-most állapotok összehasonlítását, elmélyülést és kis kincsek felfedezését!
A blogbejegyzés illusztrációjaként használt Savoyai lovasszobor archív képe az egyik nagy kedvencem. Ha megkattintjátok és az adatlapon megnézitek nagyban, bizonyosan belátjátok, hogy tényleg igazi kincseket rejt a lap :)
Bejegyzés megtekintés: