Megújult a Szoborkereső, használd mobilon!

 
Te is szoktad mobilról használni a Köztérképet? Nem egyszerű, ha csak megnéznéd, hogy mi van a közeledben, vagy épp csak egy gyors keresést futtatnál? Mostantól itt a szoborkereso.hu - a Köztérkép szupergyors és mindennél egyszerűbb kereső-webalkalmazása, amit menet közben könnyedén használhatsz a legtöbb korszerűbb okostelefonról.

Lehet, hogy sokan nem ismertétek a szoborkereso.hu webolalt, amin anno Szoborlapos műlapok közt lehetett keresni. Ez is egy olyan mellékprojektem volt, mint a StatueMap.com, de nem igazán találtam a helyét az új univerzumban. A weboldalt pár hete lekapcsoltam, mert a szoborlapos adatbázis a 2012-es állapotában áll.

A pólós fejlesztések mellett azon dolgoztam, hogy végre egy igazán hatékony és földrajzi helyzet alapján közeli szobrokat listázó mobilos verziót készítsek. Ez lett az új Szoborkereső.

A térkép alapból arra a helyzetre áll, amit a telefonod átad, mint a te saját helyed. Ehhez engedélyezni kell a helyzeted megosztását. Ezt a weblap megnyitásakor kérdezi a böngésződ. A közeli szobrokat térképes vagy lista nézetben is megjelenítheted. Utóbbi esetben látszik, hogy milyen távolságra van a helyzetedtől az adott alkotás. A kiindulóhelyzet természetesen módosítható, de könnyen "hazaugorhatsz", ha azt szeretnéd.

A lap természetesen még erősen béta-fázisban van, de már minden funkció nagyjából a terveknek megfelelően működik. A legfontosabb hiány a lista léptetése, egyelőre csak az első 20 Műlap jelenik meg, de hamarosan ez is javul.

Tehát ezt tedd el mobilon a könyvjelzők közé:
www.szoborkereso.hu
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...