Megvan az új Szerkesztőség!

 
Pénteken négykor lezárult a szavazás, az elmúlt percekben pedig megkaptam az utolsó visszaigazolást, így összeállt a hat fős szerkesztőség. Mostantól a következő személyek szavazzák meg, hogy egy műlap Szoborlap-e vagy nem:
László Mária, Röghegyiné Anita, Cédrus, Sántha Imre Géza, Csuhai István és Pótó János
Köszöntöm az új és a régi tagokat!

Számomra külön pozitívum, hogy azok az eddigi szerkesztőségi tagok, akik bent maradtak a választhatóak közt, újra visszakerültek - úgy értékelem, ez a munkájuk értékéről alkotott egyértelműen pozitív vélemény.

A technikai okítás még hátravan, de remélem, hogy zökkenőmentes lesz az átállás. Fontos, hogy most már 6 taggal üzemel a csapat, így reményeim szerint gyorsabbak lehetünk.

Szeretném megköszönni Tünde és Zsófi szerkesztői munkáját, ők ezen a szavazáson nem indultak.

Izgalmas hónapoknak nézünk elébe még ebben az évben, hiszen október végétől indul az új Szoborlap-Köztérkép felület.

További jó munkát Nektek és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a szavazáson, hogy ezzel is támogatta és értékelte az itt folyó munkát!

Új művészeti vezető
(kiegészítés szeptember 19. 10:49)
Tegnap este felkértem Tündét művészeti vezetőnek. Ezzel előrehoztam a szabályzat szerinti január 15-ös kinevezési dátumot, aminek az az oka, hogy már jó ideje tényleges művészeti vezető nélkül vagyunk.
Tünde feladata a következő egy évben a Szerkesztőség és a tagok vitás kérdésekben való támogatása, a Szoborlap alá tartozó műlapok minőségi szintje feletti őrködés.
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...