Szabad kép hozzátöltés és képlisták [frissítve]

 
Elérkezett az ősz, amikor is mindannyian visszakapcsolódunk a munkába. Elcsendesül a nyári rohangálás zaja, végre újra hatékonyan tölthetjük a hétvégéket (is) :]
Ennek köszönhetően nekiálltam kivitelezni azokat a dolgokat, amelyektől középtávon a szoborlap legnagyobb nehézségeinek megoldását várom.
Első lépésként kinyitottam a kép hozzátöltést, vagyis mostantól minden hozzátöltés automatikusan elfogadásra kerül.

A másik újdonság alapja, hogy a napokban, Ády ötlete alapján a szignókat is jelölhetitek a fotókon. Hogy a sztori kerek legyen, készítettem egy alkotónévre is szűrhető listát a szignók megjelenítésére. Ezzel megszületett a kép listázó logika, ami eddig nagyon hiányzott szerintem. Ha már kész, gyorsan gyártottam egy "Képek alkotóval", és "Más képek" és egy "Nap képe galéria" listát is. Mindent a MŰLAPOK menüpont alatt érhettek el.

A szignós képek közé kérlek, hogy csak azokat vegyétek fel, amelyek az alkotó nevének rövidítését tartalmazzák, vagy olyannyira nehezen olvasható az írás, hogy a kép másoknak is sok segítséget nyújt majd. Tekintettel arra, hogy a szignós képlista egy kis segítség lesz a kutatóknak, ezért fontos, hogy ne kerüljön bele több ezer fotó, mert akkor senki nem fogja tudni használni.

Remélem, hogy kipihentétek magatokat a nyáron és újult erővel kezdhetjük meg ezt az őszt! Örülök, hogy itt vagytok!
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...