Menü átszervezés és Dolgaim kezdőlap

 
Bizonyára észrevetettétek már, kissé átalakult a fejlécmenü struktúrája. Bercivel sokat egyeztettünk, hogyan lehetne átláthatóbbá és logikusabbá tenni az egészet. A vezérlőelv az volt, hogy ne csak a gyakran itt időző szerkesztők, hanem egy friss látogató is könnyen megtalálja a funkciót, amit keres.

Így megszületett a 'Műlapok' menüpont, ami alá bepakoltam az eddig a Keresés alatt elhelyezett műlapokkal kapcsolatos listákat. Itt jobb és indokoltabb helye lesz ezeknek.
Emellett átneveztem a 'Köztér' menüpontot 'Települések' menüpontra, mivel ez is sokaknak logikai problémákat okozott böngészés közben.

A szerkesztők életében fontos változás, hogy kibővítettem a Dolgaim menüt, így ott is elérhető minden, a Dolgaim kezdőlap bal hasábjában elérhető funkció. Emellett átalakult a kezdőlap logika annyiban, hogy mostantól minden szerkesztő alapértelmezett kezdőlapja a Dolgaim kezdőlap lett.
Így mindannyian könnyen és gyorsan tudjátok áttekinteni a műlapjaitokkal kapcsolatos eseményeket, valamint sokkal gyorsabban kaptok átfogó képet a weblap újdonságaival kapcsolatban.
Persze elhelyeztem egy linket a menü elejére, ami a 'Klasszikus kezdőlap'-ra mutat, így az eredeti változatot is meg tudjátok nézni, ha kíváncsiak vagytok.

A következő lépésben a kezdőlap és a dolgaim oldal fog kissé ergonómikusabbá válni, valamint pár új lista készül az egyes menüpontok alá (pl.: városblogok, alkotóbemutatások listái külön-külön, kiemelt szobrok listái).

Ha kérdésetek, észrevételetek lenne, akkor azt kommentben itt jelezzétek, ha hibát találtok, akkor arról egy visszajelzést írjatok.
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...