Néhány változás az új évvel

Hosszabb ideje nem nyúltam a weblap motorjához, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján most és a következő hónapokban pár kisebb változtatást eszközölök a működésben, amivel reményeim szerint egyszerűbbé és gördülékenyebbé válhat a munka. Ebben a bejegyzésemben a most kikerült változásokat részletezem.

Példás jelölés kivezetése
A mai naptól kivezetjük a "Példás műlap" jelölést. A jelölés szubjektív mivolta felesleges zavarokat okozott a tagság saját és más munkájának megítélésében, és kevesebb haszonnal, mint előnnyel járt - kiosztása gépiessé, kötelezettséggé silányult. A jelölés szavazása leállt, és minden korábbi jelölést is leveszünk, nem mutatjuk az eddigi műlapokon.

Átalakított Köztér oldal
A Köztér oldal két hasábossá vált, és a saját feladataink felkerültek a bal felső blokkba (ha van épp, mit tenni). A bal hasáb a friss műlapoké, a jobb a friss gépház bejegyzéseké és a hozzászólásoké. Itt a működés nem változott.

Új Kezdőlap blokkok
Az eddigi kezdőlap inkább egy képlista volt, most viszont elmozdultunk egy picit a szövegek irányába, mert elkezdjük kiemelni az arra érdemes, jól megírt, olvasmányosabb leírásokkal publikált friss műlapokat. Emellett mostantól a friss avatásokat, friss alkotókat, településeket és az évfordulókat is láthatod a nyitólapon.

A soron következő fejlesztési terveimben szerepel, hogy a friss avatások a hírlevelekbe is bekerüljenek.

Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...