Köszönjük, Vera!

 
Kedves Mindenki, kedves Köztérkép szerkesztők, szomorú és fontos hírem van: Vera lemondott a főszerkesztői posztról... elfáradt és nem szeretné ezt ebben a formában tovább folytatni. Álljon itt egy rövid összefoglaló a munkájáról.
2013. áprilisában zajlott le az a választás, aminek keretében Kotricz Tünde, Pótó János, Csuhai István, László Mária, Röghegyiné Anita és Lovas Andrea mellett Vera is a szerkesztőségbe került. Azóta minden választáson megválasztottátok, és az "újabb kori", ún. kijelölt főszerkesztőségben is egyre fontosabb, egyre aktívabb munkát végzett. Lelkiismeretessége, konzekvenciára és egységes mércére törekvése nem ismert határokat. Az AlkotóTár, majd a közös gyűjtemények kezelése is rá hárult, így egészen nagy szeletét vitte a weblap igazgatásának. Köszönjük neked mindezt, Vera!

Nehéz jól szólni ebben a helyzetben és még nehezebb, ha arra gondolok, hogyan tovább. A főszerkesztőséget Ády és János alkotja jelenleg. János jellemzően eseti jellegű szakértői munkát végez, így a napi feladatok Ádyra maradnak, aki Vera mellett a lap kezelésében vett eddig részt, de vitte a TelepülésTárat, valamint kezelte a Facebook, az Instagram oldalainkat is. Amíg nem találjuk ki, mi lesz, beszállok én is a főszerkesztői munkába.

A következő hetekben átnézzük és megvitatjuk, hogy miben tudunk fenntarthatóbbá, valamint átláthatóbbá válni.
Amennyiben van véleményetek az optimalizálásról, várom itt kommentben!

Retrospektíve osztom ezt a cikket, a 2013. áprilisi választásokról: https://www.kozterkep.hu/blogok/megtekintes/756/itt-a-szerkesztoseg-es-tovabbi-hireink
Bejegyzés megtekintés:

Hozzászólások

Hozzászólás írása...