Megvan az új Szerkesztőség!


Gépház hírek
Pál Tamás @ 2012.09.17. 23:28

Pénteken négykor lezárult a szavazás, az elmúlt percekben pedig megkaptam az utolsó visszaigazolást, így összeállt a hat fős szerkesztőség. Mostantól a következő személyek szavazzák meg, hogy egy műlap Szoborlap-e vagy nem:
László Mária, Röghegyiné Anita, Cédrus, Sántha Imre Géza, Csuhai István és Pótó János
Köszöntöm az új és a régi tagokat!

Számomra külön pozitívum, hogy azok az eddigi szerkesztőségi tagok, akik bent maradtak a választhatóak közt, újra visszakerültek - úgy értékelem, ez a munkájuk értékéről alkotott egyértelműen pozitív vélemény.

A technikai okítás még hátravan, de remélem, hogy zökkenőmentes lesz az átállás. Fontos, hogy most már 6 taggal üzemel a csapat, így reményeim szerint gyorsabbak lehetünk.

Szeretném megköszönni Tünde és Zsófi szerkesztői munkáját, ők ezen a szavazáson nem indultak.

Izgalmas hónapoknak nézünk elébe még ebben az évben, hiszen október végétől indul az új Szoborlap-Köztérkép felület.

További jó munkát Nektek és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a szavazáson, hogy ezzel is támogatta és értékelte az itt folyó munkát!

Új művészeti vezető
(kiegészítés szeptember 19. 10:49)
Tegnap este felkértem Tündét művészeti vezetőnek. Ezzel előrehoztam a szabályzat szerinti január 15-ös kinevezési dátumot, aminek az az oka, hogy már jó ideje tényleges művészeti vezető nélkül vagyunk.
Tünde feladata a következő egy évben a Szerkesztőség és a tagok vitás kérdésekben való támogatása, a Szoborlap alá tartozó műlapok minőségi szintje feletti őrködés.

Bejegyzés kezdőlapra | Megtekintés: 404, ma: 0, heti átlag: 3.52

Kedves Mária!
Köszönöm szerkesztői tevékenységed, különös tekintettel a saját lapjaimmal kapcsolatos munkádra!
Sok szép szobrot kívánok és szép időt hozzá.
O András


ocsovai andrás
2013.02.14. 10:16

Marika! Kívánom, hogy ugyanolyan hasznosan töltsd a felszabaduló idődet, mint azt a szerkesztőség tagjaként tetted. Csak megköszönni tudom, hogy eddig is kitartottál, és sokszor mutattál rá a javítani, korrigálni valókra. Örülök, hogy együtt dolgozhattunk ezen a szép ügyön...


Kotricz Tünde (TundeK62)
2013.02.14. 00:11

Megérést=megértést

2013. február 9-én véglegesen befejeztem szerkesztőségi tagként való részvételem a köztérképen. Bármennyire is küzdöttem, hogy kitartok a következő választásig, nem sikerült. Elfáradtam. Tamás elfogadta döntésem. Megérést kérek mindazoktól akik a második fordulóban IGEN-nel rám szavaztak. Köszönöm. Cedrus

Na, most már tényleg nem bírom ki reagálás nélkül! :) Aranyosak vagytok, köszönöm. Természetesen örülök, hogy segíthettem és ha úgy gondoljátok, írjatok nyugodtan továbbra is (a szerkesztői dolgokba nem fogok belelátni / belekontárkodni, de egyéb kérdésekben továbbra is szívesen segítek - és az alkotótárat továbbra is szerkesztem, illetve együtt szerkesztjük, úgyhogy írjatok nyugodtan!!!)


Vajda Zsófi
2012.10.08. 21:19

Gratulálok (én is) az új szerkesztőségi tagoknak, sok erőt és kitartást és türelmet kívánok mindnyájuknak!
Zsófinak és Tündének megköszönöm az eddigi jó indulatú segítségüket.


Tóth György-Gyigyi
2012.10.08. 11:14

:) Köszönöm.


Röghegyiné Anita
2012.09.19. 17:34

7 nap után többet nem jelenik meg, ami Köztérkép-szinten van. Ha javítasz/módosítasz rajta és újra beküldöd, akkor elvileg újra bejön. Erre voltak már panaszok, így ha ezzel kapcsolatos hibát észleltek, akkor műlap AZ-t kérek belső levélben, hogy megvizsgálhassam.

András! Hidd el sok lap nem látszik a szerkesztő szobába, ami be van küldve! Én is most látom be, hogy nem látom a több hónapja beküldött saját MűLapjaimat.


Röghegyiné Anita
2012.09.19. 16:24

Most is csak azt tudom írni ide, hogyha a beküldött lapra az a válasz, hogy nem látjuk és vissza veszem-újra beküldöm abban a reményben, hogy most majd látható lesz, akkor nem az lett volna a korrekt, hogy azt írod ami a tuti és nem azt, hogy nincs bent lap, ezt a Tamás is írta a szóban forgó lapokra, mert nem egyről volt szó és hónapokig feküdtek valahol. Nem küldözgettem volna és nem veszem vissza, ha azt tudom amit ma már tudok.ocsovai andrás
2012.09.19. 11:19

Új bekezdéssel egészítettem ki a bejegyzést. Újra van művészeti vezetőnk.

A választott szerkesztőségi tagoknak gratulálok. Kívánom, hogy sok értékes műlaphoz adhassátok „beleegyezéseteket”, hogy gazdagodjon vele a világ.

Köszönöm Tünde és Zsófi a hozzám írt kedves soraitokat, köszönöm, hogy szakítottatok időt a segítségre, amire szükségem volt, mint kezdő „játékosnak”.


Steinerné Hófer Erzsébet
2012.09.18. 20:28

Gratulálok az új szerkesztőknek, és sok sok köszönet azoknak akik eddig fáradhatatlanul segítettek minket!

Nem vettem fel. Majd ha hatökör leszek, és tudok mások helyett is szavazni, akkor majd magamra veszem. Szépen, magyarul leírtam, hogy amit én látok, azt nem látják a többiek, és így nem tudnak szavazni.

Örülök, hogy belátható időn belül megoldódnak az ügyek, és gratulálok én is az új szerkesztőknek.
Nekem külön tetszik a földrajzi felállás:)
Így legalább a kommunikációs technika is fejlődik tovább.


Kotricz Tünde (TundeK62)
2012.09.18. 17:40

Tünde, András kommentjét nem kell felvenned - az az én ügyem. A Köztérkép el nem indulása okozza a legtöbb indulatot, a ti munkátok nagyon-nagyon megfelelő volt, és külön dicséretet érdemeltek, hogy ebben az örök átmeneti állapotban helytálltatok.

Köszönöm még egyszer a munkátokat, és ígérem, hogy ebben az évben pontot teszünk az egész átalakulásra, és egy fenntartható, konzekvens és logikus rendszerben tudunk tovább dolgozni.

Köszönöm szépen Tünde és Zsófi szerkesztők közvetlen, segítő munkáját!
O András


ocsovai andrás
2012.09.18. 15:34

Köszönöm, András, igazán aranyos vagy :(


Kotricz Tünde (TundeK62)
2012.09.18. 15:05

András, a leesett műlapok nem eltűnnek, csak a kényszerűen hosszúra nyúlt Szoborlap/Köztérkép átmeneti időszak alatt nem jelennek meg. De nem vesznek el.

A Szerkezstők továbbra sem fognak megszavazni olyan műlapokat, amelyek nem férnek bele a Szoborlapba. Célunk, hogy a kivételeket is csökkentsük és a munka konzekvensebbé váljon.
Sok feladatot kell még megoldani, hogy kitisztuljanak a dolgok, de már nincs messze a megoldás.

Én is köszönöm a bizalmat mindenkinek!
Ígérem igyekezni fogok :)


Röghegyiné Anita
2012.09.18. 10:25

Örvendek!
És remélem nem lesz többet olyan, hogy a beküldött lapok le esnek olyan fiókokba ahol senki sem látja vagy nem akarja látni, valamilyen visszajelzést megérdemel a 'beküldő'. Egyébként+ az a dolguk, hogy szavazzanak, ha nem szavaznak nem látják el az önként vállalt munkájukat.
Jó munkát kívánok.

Ne legyetek rosszabbak, mint az elődök !! :-)
Jó munkát, sok új szobrot kívánok !

M.

Mindenkinek köszönöm a bizalmát akik rám szavaztak, igyekezni fogok. Köszöntöm az új szerkesztőségi tagokat, kitartó munkát kívánok nekik is.

Gratula mindenkinek! :)