Szerkesztőségválasztás szeptember 13-án!


Gépház hírek
Pál Tamás @ 2012.08.30. 11:10

Valamennyivel több, mint fél év telt el az első szerkesztőség-választás óta. Mához pontosan két hétre újra választunk, hogy ki legyen az a 6 fő, aki a következő fél évben eldönti, hogy mi kerüljön ki a Szoborlapra. hatot írtam, vagyis eggyel többet, így valamivel könnyebb lesz a működés.

Amennyiben nem szeretnél indulni a szavazáson, úgy kérlek, hogy a Saját adatok / Beállítások oldalon pipáld ki a "Szerkesztőségi visszalépés" jelölőnégyzetet. Ha ezt nem teszed, neved automatikusan bekerül a listába.

Ezzel párhuzamosan szeretném megköszönni a jelenlegi Szerkesztőségnek a munkáját, és bízom benne, hogy a következőkben is elfogadják a megbízást, ha újraválasztásukra kerül sor. Naiv vagyok ebben a mondatban, tudom, hiszen február óta gyakorlatilag kötéltánc volt a működés, és ezen keresztül a szerkesztőségi munka is. Igen nehéz időszakban vagyunk, és ez még eltart egy darabig. A Köztérkép nincs készen, így a lapok egy része látszólag eltűnik. Érthető sokak felháborodása és ideiglenes, vagy végleges távozása.

A Szoborlapot a szobrok miatt hoztam létre, és most is úgy gondolom, az alkotásokért dolgozunk. Nonprofit weblap lévén finanszírozás nélkül dolgozunk mind, és csak megköszönni tudom minden tag munkáját, és bízom benne, hogy számít mindenkinek az a tény, hogy amit létrehoz itt, az érték. Koncentráljunk erre, legyünk türelmesek. Emberek működtetik a rendszert, nem gépek, ettől jó.

Köszönöm még egyszer Tündének, Marikának, Istvánnak, Jánosnak és Zsófinak azt az áldozatos munkát, amit szerkesztőként és/vagy adminisztrátorként végzett! ...és köszönöm minden tagnak a türelmet és a kitartást, hogy ebben a zavaros időszakban is helytállt, dolgozott, és nem vesztette el a fejét.

Sokak szerint a Szoborlap jövője a tét a mostani konfliktusban. Azt mondom, hogy az elmúlt év minden napján ugyanez volt a helyzet. Vannak változó és vannak maradandó dolgok. Itt ti mind maradandót alkottok.

Bejegyzés kezdőlapra | Megtekintés: 294, ma: 0, heti átlag: 3.97

Köszönjük, Géza, mi is így gondoljuk.


Kotricz Tünde (TundeK62)
2012.09.07. 14:59

Látom dolgoztok azon, hogy a szoborlap továbbra is zökkenőmentesen müködjön és fejlődjön. Én innen Erdélyből mindenképpen támogatlak, hisz szerintem is egy nagyszerű, nemes feladat ez, és én mint művészettel foglalkozó szakmabeli látom a gyümölcsöző hatását, szakmai, pótolhatatlan (!) vetületetit. Több pozitiv visszajelzést kaptam úgy művészektől, mint közemberektől.


Sántha Imre Géza
2012.09.07. 08:03

:)

Mari, ennek örülünk!

Visszavonom korábbi álláspontom, vállalom a megmérettetést és indulok a második fordulóban.

Igen, többünk a jó csapat miatt csinálta. Ez a hét hónap igazán izgalmas volt a szoborlap életében. Nem voltunk mindig rábólintóak a feltöltésekre; és hiszem, hogy ez is hozzá tartozott, hogy előre tudjunk lépni. Sajnálom azt, hogy voltak akik ezt a típusú együttműködést nem óhajtották tovább.
Egyre nehezebb lesz, mert egyre kevesebb az alkotás, amit meg tudunk majd találni. Akkor a műlapok csinosítgatását, aktualizálását lehet majd elővenni, mint új lehetőségeket.


Kotricz Tünde (TundeK62)
2012.09.03. 23:22

Már többször elolvastam és gondolkodom. Én köszönöm, hogy egy remek csapat tagja lehettem. Átgondolva az elmúlt időszakot, a feladatokat (közben figyelembe vettem az aktív tagok létszámát), úgy gondolom, hogy a szerkesztőségi tagokat 12 hónapra kellene választani. Ezt azzal támasztanám alá, hogy egy csapatnak az elvégzendő feladatokhoz össze is kell szokni, mire ez megtörténik, jön az új választás.
Ne aggódjatok én már eldöntöttem, hogy nem vállalom tovább, és nem azért, mert nem szerettem meg ezt a feladatot, csupán azért, hogy helyet adjak másoknak.

Kérlek, olvassátok el a bejegyzésemet.