Akkor kezdjük el, amikor más abbahagyja*


Heti szüret
Pál Tamás @ 2016.07.10. 22:48

Hosszú ideje nem ragadtam billentyűzetet, hogy összegezzem a heti termést, így most már féléves elmaradást kellene bepótolnom, lehetetlen. Körözzünk picit az elmúlt hónapok felett, összegezzük, mi is történt...

Ülő nő (Fotó: Cedrus)

Mindjárt 25.000

Mikor ezt a bejegyzést kezdem, 100 darab műlap hiányzik ahhoz, hogy elérjük a huszonötezer feltöltést. Gondoltátok volna, hogy valaha ide jutunk? Apropó, eredmények, számok... láttad már az idővonalat, ahol éves bontásban tudod felidézni, mi is történt velünk? kozterkep.hu


Szerkesztőség

Áprilisban szerkesztőséget választottunk. Nem könnyű helyzetben kezdte meg munkáját a régi-új csapat, hiszen a lelkesedés-alapú és emberek részvételével zajló projektek rákfenéje minket sem kerül el: a belső ellentétek közepette kellett rendet tenni, és néha jogosan érezhetjük, ez egy szélmalomharc. Azt gondolom, mégis megéri!

A csapat kezdeti létszáma 7-ről 5 főre csappant. Elbúcsúztunk Tündétől és elbúcsúzott tőlünk Róbert. Az okok egyszerre bonyolultak és egyszerűek is talán, épp ezért nehéz vagy épp hasztalan lenne itt összefoglalnom. Ha olvassátok ezt: köszönöm mindkettőtök munkáját, és azt kívánom, hogy továbbra is élvezzétek és használjátok a lapot kedvetekre, épülésetekre!


Android appunk van

Kiadtunk egy android applikációt is pár hónapja: play.google.com
Természetesen ez is pár évig béta állapotban lesz, de melegen ajánlom, hogy teszteld, használd és jelezz, ha hibát találtál, vagy ötleted lenne!


10 évesek is vagyunk idén

Ugyancsak jellemző módon, szép csendben 10 évesek lettünk. 2006. júniusában indult a lap, így a forduló is megvolt, és sehol egy konfetti, vagy szerpentin-darabka. De ne aggódj, a felszín alatt valami készülődik, ha még csak tervek szintjén is, de nagyon ám!
Viszont várjuk a te ötleteidet is. Ami biztos: vízfej fővárosunk egyik rendezvényre alkalmas helyén fogunk találkozni az ősz közepe táján és illusztris vendégekkel beszélgetünk köztérről, helyzetről, közösségről. Emellett extra meglepetéssel is készülünk, szóval végső soron igazi szülinap lesz, csak szokás szerint csúsztatva.


Tekintettel arra, hogy a szerencse forgandó, az élet pedig minden nap új tréfával lep meg, ezért nem ígérek semmit, de mégis kifejezem bizakodásaimat, hogy újraindul a Heti Szüret. Ha akarod, ha nem! :)


* - akkor kezdünk igen, mert hogy uborkaszezon ért ide: mikor más nyaralni megy, mi felvesszük a fonalat. Így van ez, így.

Bejegyzés kezdőlapra | Megtekintés: 56, ma: 0, heti átlag: 1.14

Sem a tapasztalataiddal, sem kimagasló és elvitathatatlan aktivitásoddal, sem művészeti/szakmai ismereteddel kapcsolatban nem fogalmazódott meg semmilyen probléma.

Az együttműködés problémái miatt kényszerültem erre a lépésre, ahogy azt leírtam neked is. Mint üzemeltető, lehetőségem van erre a szabályaink értelmében.

Sajnálom a történteket, ahogy ezt többször kifejeztem, és tudom, hogy nincs tökéletes döntés, de nekem mégis minden esetben döntenem kell, és ezzel tudom, hogy elkerülhetetlenül problémákat is okozok.

A szerkesztőség feladata eleve nem egyszerű egy olyan helyen, ahol mindenki a lelkét teszi bele a dologba, így - kinyitva azt - könnyebben vesz személyes támadásnak egy szakmai kérést/kérdést. Kérlek, ne nehezítsd meg ezt a munkát. Köszönöm!

Öntsünk már egyszer tiszta vizet a pohárba: az alapító, lapgazda, vagyis te, Tamás, másodjára lökted ki a szerkesztőségből a legnagyobb feltöltődet, egyben az oldalon, folyamatosan legrégebben aktívan feltöltő tagot.
Demokratikus szavazás ide, vagy oda, de megtetted.
Mert biztos nincs elég tapasztalata...
Vagy talán biztosabb világnézete van, mint akik a mesterkedéseikkel elősegítették ezt a folyamatot?


Kotricz Tünde (TundeK62)
2016.07.18. 00:38