Te is lennél szerkesztő?


Gépház hírek
Pál Tamás @ 2016.04.04. 22:21

Úgy gondolod, te jobban csinálnád? Ötleteid és kedved is van? Légy te is a Köztérkép szerkesztője egy éven át! Kíváncsi vagy, kik a jelenlegi jelöltek?
Segítenéd az aktív tagjaink munkáját? Szívesen átnéznéd a régi lapokat és javítgatnád, amit lehet? Kutatnál, leveleznél, szervezkednél?

Légy te is a Köztérkép szerkesztője, ha úgy érzed, hogy feltöltési tevékenységed mellett további részt vállalnál az ország legnagyobb önkéntes művészeti adatbázisának működtetéséből!


Jelenlegi jelöltjeinket itt ismerheted meg: kozterkep.hu - ugye nem lepődsz meg a listán? Hát igen, a munka tényleg nem egyszerű. Jelenlegi szerkesztőink tudják ezt, és úgy nézem, szinte mindannyian újra indulnak. Köszönöm nekik és biztatlak benneteket is, hogy ha úgy érzitek, részt vennétek a csapat munkájában, jelezzétek a saját beállítások / Közösségi beállítások oldalon.

A szavazás vasárnap reggel 8-kor indul és április 15., péntek 16:00-ig tart.

4 személyt a tagság választ, 3 személyt az üzemeltető jelölhet ki. Amint minden megszavazott és felkért jelölt elfogadta a megbízatást, kihirdetjük az eredményt.

Minden tagunkat kérjük, voksával jelezze, kiket tart érdemesre a szerkesztői pozícióra a következő egy évben.

Bejegyzés kezdőlapra | Megtekintés: 78, ma: 0, heti átlag: 1.06

Kedves Dezső!

Üdvözöllek köreinkben. Adatbázisunk működéséről, a lehetséges közreműködésről itt olvashatsz: kozterkep.hu

Nagyon örülünk, ha kereteinken belül te is találsz még olyan műveket, amelyeket feltöltenél.

Kedves Dezső!

Mi csak olyan emléktábláról készítünk mülapot, amin valamilyen művészi alkotás látható! A sima szöveges táblák ezért nem találhatóak nálunk.

Tisztelt Szerkesztőség!
Kispál Dezső építőmérnök, geodéta vagyok.
Szerkesztői funkciót nem vállalnék, de hobbiból az utóbbi években, főleg Budapesten sok képet készítettem szobrokról emléktáblákról, melyeket szívesen megosztanék Önökkel, ha igényt tartanak rá. Talán segítség is lenne. Például: a VII. Damjanich utcában lakom, korábban én minden emléktáblát lefotóztam, így össze tudtam hasonlítani a térképükkel, és sok híres ember táblája hiányzik: Itt született Őrkény István, Karinthy Frigyes, itt élt Xantus János, Gyóni Géza, Kéthly Anna, Vihar Béla, Bartha Alfonz, Eötvős Gábor, Kibédi Ervin, Antal Imre
Legutóbb helyezték el Gereben Ágnes emléktábláját, Ezek mind hiányoznak a térképről. És ez csak a Damjanich utca. Természetesen nem kritizálni akarok, csak jelzem, hogy sok még a teendő.
Üdvözlettel: Kispál Dezső


Kispál Dezső
2016.05.28. 09:08